Hokejisti pozor - Nova serija hlač Bauer Vapor sedaj tudi pri nas!

2020-08-06

Hokejisti pozor - Nova serija hlač Bauer Vapor sedaj tudi pri nas!

V naši spletni trgovini in v poslovalnicah po Sloveniji lahko vsi hokejisti, ki se ne zadovoljite s povprečjem, izberete novo serijo hlač Bauer Vapor po ugodnih cenah! Izbirate lahko med tremi različnimi modeli, ki so opisani spodaj.

Bauer Vapor X2.9 hokejske hlače

Hokejske hlače, ki nudijo odlično razmerje med mobilnostjo, udobjem in zaščito – po dostopni ceni.

Prava izbira za usposobljene igralce, ki želijo odlično prileganje in zaščito. Ustvarjene so, da se med igro premikajo z vašim telesom in vam tako omogočajo udobje in mobilnost. Novi ščitnik hrbtenice X-Lite je ojačan z debelo peno, ki še dodatno pomaga povečati zaščito in udobje ter hkrati omogoča veliko boljše gibanje. 

Trdna zunanjost 420D, s prekrivanjem na ključnih mestih, zagotavlja veliko trpežnosti. Notranja podloga Thermo Max pa se odlično obnese pri znojenju ter vlagi in vam omogoča, da skozi igro ostanete suhi.

Preveri

 

Bauer Vapor 2x hokejske hlače

Hokejske hlače, ki ponujajo učinkovitost, zaščito in udobje.

Odlična izbira za hokejiste, ki iščejo zaščito in udobje. Novi ščitnik hrbtenice X-Lite je ojačan z debelo peno, ki še dodatno pomaga povečati zaščito in udobje ter hkrati omogoča veliko boljše gibanje. Nov model hokejskih hlač je izboljšan tako, da se med igro premika z vašim telesom. Mehka notranja podloga Thermo Max + pa se odlično obnese pri znojenju, vlagi in vonju, ki ob tem nastaja.

Preveri

 

Bauer Vapor 2x Pro hokejske hlače

Najlažje elitne hokejske hlače na trgu, ki s svojo konstrukcijo zagotavljajo popolno ravnovesje mobilnosti, udobja in zaščite.

Odlična izbira za profesionalne hokejiste, ki iščejo zaščito in udobje. Novi ščitnik hrbtenice X-Lite je ojačan z debelo peno, ki nudi povečano zaščito pred udarci. Njegova fleksibilna zasnova, ki se premika skupaj z vašim telesom pa ohranja udobje, konstantno pokritost in zaščito.

AeroLite 2.0 je najlažja pena podjetja Bauer, ki zlahka prenese vse velike udarce in je pozicionirana pri bokih. Mehka notranja podloga Thermo Core pa se odlično obnese pri znojenju, vlagi in vonju, ki ob tem nastaja.

Preveri