Nova kolekcija Powerslide rolerjev

2020-04-02

Nova kolekcija Powerslide rolerjev

Spet se začenja sezona rolanja! To je zagotovo ena izmed bolj popularnih oblik rekreacije s katero poleg zabave porabimo še nekaj kalorij in poskrbimo za okrepitev naših mišic.

Da pa bomo na začetku sezone rolanja pripravljeni, je pomembno, da izberemo primerne rolerje.

Predstavljamo vam tri nove, izboljšane modele rolerjev iz naše ponudbe:

Powerslide Imperial Supercruiser 110 freeskate rolerji so odlična izbira, če v rolanju iščete akcijo in zabavo. Opremljeni so z našimi najbolj popularnimi koleščki Powerslide Infinity v velikosti 110mm/85A, ki omogočajo hitrost in udobje. Pri tem modelu so težave z velikostjo preteklost, zahvaljujoč se raztegljivemu predelu pri prstih, ki hkrati omogoča še dodatno udobje.

POGLEJ POBLIŽJE

Powerslide Phuzion Radon 90 fitness rolerji s sistemom TRINITY zagotavljajo stabilno platformo, ki izboljša prenos moči, zmanjša vibracije in ustvari nizko težišče, kar pripomore k večjemu in boljšemu ravnotežju. Z okrepljenim zgornjim robom pa je zagotovljeno odlično prilagajanje, ki pripomore k glavni lastnosti teh rolerjev- udobje.

POGLEJ POBLIŽJE

Powerslide NEXT Renegade 125 rolerji omogočajo razburljivo rolanje ali intenzivno vadbo celega telesa na cestah in na drugih površinah. Ta roler ponuja odlično stabilnost, nadzor in prenos moči, zato je popolnoma primeren tudi za BMX steze in različne parke. Notranjost je izdelana iz spominske pene, ki zagotavlja občutek udobja ter pokriva dve številki noge.

POGLEJ POBLIŽJE