Ste že opremljeni za novo sezono rolanja in kotalkanja?

2019-05-21

Ste že opremljeni za novo sezono rolanja in kotalkanja?

Rolanje in kotalkanje sta prav gotovo dva izmed bolj zabavnih in tudi vedno bolj popularnih oblik rekreacije. Poleg tega, da ob njih neizmerno uživamo, mimogrede porabimo še nekaj kalorij in krepimo naše mišice.

Brez prave, kvalitetne opreme pa ne gre tudi pri rolanju in kotalkanju. Vse se začne s pravo izbiro rolerjev in kotalk. 

Rolerjev poznamo več vrst, od rekreativnih in fitnes rolerjev, do tistih za prosto in hitrostno rolanje. Izberite take, ki so na prvem mestu pravi za tip rekreacije, ki jo nameravate izvajati. 

Poskrbite, da se vaša noga v izbranih rolerjih ali kotalkah počuti udobno, a ob tem ne pozabite na potrebno oporo v gležnju.

Zagotavljamo vam, da se par idealnih rolerjev ali kotalk za vas nahaja v naši široki ponudbi.

Nikdar ni prijetno pasti na trd in grob asfalt. Tovrstni padci brez zaščitne opreme v najboljšem primeru prinesejo odrgnine in podplutbe. Padec se, sploh v spomladanskem času, ko so ceste ponekod še dodobra prekrite s kamenčki, lahko zgodi prej, kot si mislite. Varnost je vedno na prvem mestu, zato se, preden odrinete na cesto, opremite z ustrezno ZAŠČITNO OPREMO IN ŠČITNIKI. 

Poskrbeti morate tudi, da so vaši rolerji in kotalke dobro vzdrževane. Predvsem je pomembno, da so v dobrem stanju vse mehanske komponente - distančniki, osi, koleščki in zavora. Vse za brezhibno vzdrževane rolerje najdete na zavihku DODATNA OPREMA, opremo za kotalke pa na zavihku KOLESA, PODVOZJA IN ZAVORE ZA KOTALKE na naši spletni strani.

Naj se nova sezona rolanja in kotalkanja začne!