• Znižana cena

Bauer Vapor 1X hokejske drsalke - Senior

659,97 €
1.099,95 €
-40%
Količina
Preverite zalogo
Visa

Bauer Vapor 1X hokejske drsalke - Senior

Gre za elitne Bauerjeve drsalke najvišje kakovosti. Pridite do gola še hitreje in naredite razliko z novimi, izjemno lahkimi in agilnimi drsalkami. Drsalkam Vapor 1X smo dodali 37.5™ tehnologijo, Curv® kompozitni čevelj, Tuuk lightspeed edge in Speed Plate™, ki še bolje objame vašo nogo in vam nudi še več stabilnosti in občutka. 1X drsalke so še lažje od svojih predhodnic. Notranjost drsalke je iz poliestra, ki je zasnovan na 37.5™ tehnologij. Čar tehnologije je, da ima mikro delce v notranjosti drsalke, ki za izhlapevanje vlage, uporabljajo toploto telesa, kar omogoča hitrejše sušenje materiala, hkrati pa preprečuje, da bi se voda nabirala v samem drsalki. Drsalka se ponaša z novo klino LS4, gre za novo Bauerjevo premium kvalitetno jeklo. 

Drsalke Vapor 1x so najbolj dovršene, raziskovane in testirane drsalke v Bauerjevi 87 letni zgodovini. Ohranili smo priljubljeno platformo s tremi različnimi modeli, za popolno prileganje vaši nogi! 1X ponuja prileganje v obliki črke V - širok prstni del in ozek del pri gležnjih in peti. 

Z mnogimi prednostmi in izboljšavami ni čudno, da označujemo drsalke Vapor 1X kot drsalke, ki bodo delale spremembe! Zagotovite si tudi vi svoje!

1045920
680680970857

Modeli na zalogi

Velikost Širina čevlja Zaloga Čas dostave
8,5 - 44 EE Ni na zalogi Preveri rok dobave

Check availability for this productPrekliči