• Znižana cena

Bauer Nexus 1N kompozitna hokejska palica - Senior

147,98 €
369,95 €
-60%
Količina
Preverite zalogo
Visa

Bauer Nexus 1N kompozitna hokejska palica - Senior

Bauer nenehno preseneča z sposobnostjo integracije različnih tehnologij, ki se potem izražajo v izjemni kvaliteti njihovih izdelkov. Nič drugače ni z kompozitno palico N1. Tej palici so dodane tehnologije Monocomp, eLASTech, and TeXtreme®, ki se odražajo v izjemno lahki, a vendar vzdržljivi palici, ki vas bo spremljala vso sezono! 

Monocomp tehnologija je sinonim za vzdržljivost. Pomeni, da je ročaj izdelan iz enega kosa, ki je bil toplotno obdelan na način, da vam palica nudi konsistentnost in enovitost. TeXtreme® tehnologija uporablja izjemno lahka in močna karbonska vlakna, ki reducirajo težo, a ne na račun vzdržljivosti. Naslednja uporabljena tehnologija je eLASTech in pomeni integracijo karbonskih nanotub, ki reducirajo mikropoškodbe palice in pripomorejo k vzdržljivosti.

Dodane so tudi tehnologije, kot so Sweet Spot, NEXUS TRU Mid-Kick, Power Shaft, in POWER SENSE CORE 2 Blade. Te tehnologije pa so odgovorne za transformacijo energije, neverjetno natančnost in izjemno moč.Tehnologija Sweet Spot izkorišča lastnosti karbonskih vlaken za prenos energije pri udarcu. TRU Mid-kick tehnologija poskrbi za upogljivost palice na pravih mestih in pomaga tehnologiji Sweet Spot zasijati z vso močjo. Vsemu temu je dodana še lopatka Power Sense Core 2, ki pomaga pri izjemni natančnosti strela, hkrati pa je dodan tudi Power Shaft trak, ki preprečuje poškodbe loparčka še pri tako močnih strelih. 

Na kratko - popolna palica za vse, ki iščejo uravnoteženo palico, ki nudi odličen občutek paka, vzdržljivost, moč in nevarno natančnost pri strelu!

1047363-79258
688698034332

Modeli na zalogi

Flex Model Smer Zaloga Čas dostave
102 Flex P92 / W03 / Backstrom / P29 / PP26 / E3 / TC2 Leva Na zalogi 1 - 2 delovna dneva

Check availability for this productPrekliči