Znižana cena! Bauer Vapor 1X Junior hokejske drsalke - '17 model Povečaj

Bauer Vapor 1X Junior hokejske drsalke - '17 model


Bauer

Bauer Vapor 1X Junior hokejske drsalke - '17 model

Gre za elitne Bauerjeve drsalke najvišje kakovosti. Pridite do gola še hitreje in naredite razliko z novimi, izjemno lahkimi in agilnimi drsalkami. Drsalkam Vapor 1X smo dodali 37.5™ tehnologijo, Curv® kompozitni čevelj, Tuuk lightspeed edge in Speed Plate™, ki še bolje objame vašo nogo in vam nudi še več stabilnosti in občutka. 1X drsalke so še lažje od svojih predhodnic. Notranjost drsalke je iz poliestra, ki je zasnovan na 37.5™ tehnologij. Čar tehnologije je, da ima mikro delce v notranjosti drsalke, ki za izhlapevanje vlage, uporabljajo toploto telesa, kar omogoča hitrejše sušenje materiala, hkrati pa preprečuje, da bi se voda nabirala v samem drsalki. Drsalka se ponaša z novo klino LS4, gre za novo Bauerjevo premium kvalitetno jeklo. 

Drsalke Vapor 1x so najbolj dovršene, raziskovane in testirane drsalke v Bauerjevi 87 letni zgodovini. Ohranili smo priljubljeno platformo s tremi različnimi modeli, za popolno prileganje vaši nogi! 1X ponuja prileganje v obliki črke V - širok prstni del in ozek del pri gležnjih in peti. 

Z mnogimi prednostmi in izboljšavami ni čudno, da označujemo drsalke Vapor 1X kot drsalke, ki bodo delale spremembe! Zagotovite si tudi vi svoje!

699,95 €

454,97 €

-35%


Jesenice
Dobavljivo
Ljubljana
Dobavljivo
Maribor
Dobavljivo
Padova
Dobavljivo


Podobni izdelki

Zadnje ogledano